Prezentare Virutex Pavaje – firmă beton amprentat

Firma Virutex Pavaje lucrează în România din anul 2002 și oferă pavaje din beton decorativ, beton amprentat, beton elicopterizat sau pardoseli industriale. Firma Virutex Pavaje lucrează în jumătatea sudică a țării, se deplasează la fața locului pentru a constata necesitățile noului proiect.

Beton amprentat decorativ continuu

beton amprentat
Beton amprentat decorativ – alee

Beton amprentat – o pardoseală cu personalitate. Este tipul de pavaj din beton ce se îmbină perfect cu elementele înconjurătoare și care poate schimba total mediul în care este aplicat. Betonul amprentat are foarte multe texturi și culori ce se combină pentru a obține design-uri unice și de durată. Acest tip de pavaj este mult mai rezistent decât betonul normal datorită rezistenței betonului comandat de la stație și datorită materialelor folosite! Solurile decorative din beton amprentat sunt la mare căutare în România, devenind o soluție alternativă a bine-cunoscutelor pavele. Fiind un beton continuu cu o concepție deosebită, se recomandă ca acest tip de pardoseală să fie întreținută la o perioadă de 1-2 ani, întreținere bazată pe aplicarea lacurilor, mai exact a rășinei care, pe lângă rolul estetic, are și un rol protector, formând pe suprafața betonului o peliculă. Se recomandă atenția sporită ca pe suprafața acestuia să nu fie aruncată sare sau alte substanțe ce pot măcina stratul de culoare.

Virutex Pavaje recomandă clienților aplicarea unei culori gri închis pe suprafețele unde se parchează, se intră cu automobilele pentru ca urmele de cauciuc sau ulei să nu distrugă estetica betonului.

Beton elicopterizat pentru suprafete industriale

Un alt tip de pavaj practicat de Virutex Pavaje este betonul elicopterizat sau pardoselile industriale elicopterizate cu cuartz. Aceste pardoseli, după cum sugerează și numele, sunt destinate în special suprafețelor industriale, suprafețelor foarte mari din: fabrici, hale, parcări, piețe, mall-uri sau alte suprafețe și clădiri ce necesită rezistență sporită datorită traficului de mare tonaj ce trebuie suportat. Deși este recomandat acestor suprafeșe, betonul elicopterizat se poate realiza și pe suprafețe mici precum: garaj, intrări, beci sau alte suprafețe.

Virutex Pavaje vă oferă un pavaj de calitate la prețuri avantajoase. Beton decorativ calitativ și rezistent în România!

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *