Vanzari record la eMAG de Black Friday!

Black Friday eMAG 2016 s-a sfarsit in noapte de vineri spre sambata, insa se pare ca va continua campania de reduceri la eMAG, fiind denumita Crazy Days, insa se pare ca ziua de vineri a fost una dintre cele mai bune zile de cand a fost creat acest magazin online.
Avand ca obiectiv cifra de 250 milioane de vanzari de Black Friday 2016, clientii eMAG au reusit sa depaseasca asteptarile mai marilor de la eMAG, acestia facand cifrele publice, fiind inregistrat un alt record de vanzari. S-ar parea ca in cadrul acestei campanii de reduceri, magazinul a reusit sa inregistreze vanzari de peste 300 milioane de lei, se pare ca cu peste 100 milioane de lei mai mult decat in 2015. Se pare ca se inregistreaza o crestere de 50% fata de aceeasi perioada, insa a anului 2015, vorbind de 51 milioane de lei in plus peste asteptarile magazinului online.

Vanzari record eMAG black friday 2016

De altfel, au existat si nemultumiri. Se pare ca lumea s-ar fi plans de faptul ca preturile nu ar fi fost la fel de mici ca anul trecut si nu numai, de faptul ca site-ul acestora nu a functionat in dimineata zilei de vineri, dar si de altele, insa se pare ca si cu aceste probleme cei de la eMAG au reusit sa stabileasca un nou record al vanzarilor in cea mai mare campanie de reduceri a anului, si anume campania „Black Friday 2016” din tara noastra. Astfel, este demonstrat ca Black Friday a devenit un fenomen si o campanie traditionala in Romania, dupa ce eMAG a reusit sa vanda 1.1 milioane produse, dar sa si inregistreze vizite de peste 6 milioane pe zi.

black-friday-2016-la-emag
black-friday-2016-la-emag
De altfel, eMAG este singurul magazin ce si-a publicat cifrele de la eMAG, insa este imposibil ca caestia sa fi fost depasiti de vreun alt magazin in ceea ce tine vanzarile sau accesarile. Se pare ca la succesul magazinului online ar fi luat parte si motivul ca celelate magazine rivale nu ar fi avut oferte la fel de interesante. De altfel, au fost multe acuzatii ce faceau referire la faptul ca preturile sunt inselatoare, eMAG suferind in acest caz de pe urma colaboratorilor, reclamatiile fiind facute la cei peste 2000 de colaboratori ai magazinului. Pe langa saptamana tocmai trecuta, se pare ca romanii se pregatesc la o noua sesiune de reduceri uriase vineri, 25 noiembrie, deoarece multe magazine nu au inceput perioada de reduceri acum, invocand motivul ca ar fi doar un lucru generat de cei de la eMAG. Ramane de vazut daca si cei de la eMAG pregatesc o noua campanie de reduceri, sau nu, rezumandu-se doar la vanzarile record de saptamana trecuta.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *