Importanța punctualității

De ceva vreme am început să pun preț pe cuvântul oamenilor cu care interacționez și spun că ”de ceva vreme„ pentru că în trecut nu prea îmi păsa de vorbele și promisiunile ce ieseau din gurile anumitor persoane. Eu sunt o persoană destul de exigentă cu mine însumi, nu las lucruri neterminate, mă motivez constant, mă forțez să depășesc anumite limite și  cel mai important, încerc să-mi construiesc un caracter durabil, sănătos, puternic și mă preocupă foarte mult acest lucru pentru că reprezintă imaginea ce-o afișez în societate.

Am învățat să apreciez extrem de mult caracterul unui om și acest lucru mă determină să analizez foarte mult fiecare acțiune și una din cea mai importantă calitate a unei persoane o consider a fi punctualitatea. Am avut în trecut diferite interacțiuni cu oameni care pur și simplu nu puneau deloc preț pe acest aspect și am decis foarte hotărât să pun capăt oricărei legături cu persoanele respective.

Fii punctual și ține-ți cuvântul, acestea sunt sfaturile ce le recomand și acestea sunt lucrurile ce mi le repet pentru construirea unui caracter bine definit și pentru a forma legături puternice cu persoanele din jur. Prin punctualitate dai dovadă de seriozitate, arăti persoanei respective că o respecți și aceste lucruri contează foarte mult mai ales atunci când încerci într-adevăr să construiești ceva.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *