Trezitul de dimineață

Probabil toți am avut la un moment dat probleme cu trezirea de dimineață și cu toții știm cât de greu este să te ridici din pat atunci când roua/bruma este încă pe frunzele copacilor sau florilor. Știm foarte bine că somnul este cel mai dulce dimineață și de aceea corpul ne trage din reflex către pat.

Chiar dacă trezirea de dimineață sperie să zicem pe toată lumea, totuși, există numeroase beneficii ale acestui obicei. În primul rând, trezitul de dimineață este un obicei sănătos ce poate stabiliza și ordona stilul de viață, asta dacă trăim ca într-un maraton de alergare și poate oferi șansa de a mări programul pentru realizarea lucrurilor ce te pasionează.

Un alt beneficiu al acestui obicei ar fi reglarea programului biologic al corpului foarte benefic pentru sănătate. Trezirea de dimineață îți oferă șansa de a-ți planifica ziua și de a-ți atinge obiectivele zilnice, pe termen scurt sau pe termen lung. Un alt beneficiu ar fi ca, după cafea, pe care o savurez cu plăcere, să poți medita la viața ta, la viitor, și să poți face exerciții de fitness, să poți alerga și să poți face exerciții de meditație pentru a depăși micile depresii ce te afectează.

Bineînțeles, trezitul de dimineață îți oferă timp destul pentru a te bucura de răsărit și de măreția vieții ce o poți simți și prin simplul miros de iarbă verde. Ca și concluzie, trezitul de dimineață este un obicei sănătos, un beneficiu pentru viață și vi-l recomand cu tărie.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *