Top 5 seriale

Ce poate să fie mai frumos și mai liniștit seara, după ce-ți termini treburile zilnice, decât să privești un episod din serialul preferat?

Cred că majoritatea dintre noi își au făcut un top să zicem, cu serialele preferate. Nu contează că sunt acțiune, dramă, comedii sau animații. Filmul e film, poți să-l privești de n ori într-o viață dacă îți place.

O să încep cu cinci seriale preferate, ordinea fiind random deoarece nu pot să mă decid.

     

      #  Supernatural

Mi-a stârnit curiozitatea încă de la primele episoade. E un serial jos pălăria si nu o spun doar că sunt fan genului, doar că o spun si cifrele serialului. E vorba de doi frați ce întâmpină tot felul de probleme în a găsii creatura ce le-a ucis mama. Fantome, vârcolaci, vampiri și tot felul de monstruozități. Am iubit serialul ăsta de la primul sezon. Apar îngeri, demoni, profeți. Serialul e catalogat ca horror dar nu mi s-a părut nici măcar o secundă, așa că dacă nu aveți la ce serial să vă uitați, vă rog începeți cu ăsta.

 

 

       # Breaking Bad

E vorba despre un profesor de chimie care află că are cancer pulmonar și află că nu mai are mult de trăit. Începe să fie cât mai interesat de traficul de metamfetamină și, cu ajutorul unui fost elev (acesta fiind dealer de droguri) produc cea mai pură metamfetamină din țară. De aici se produc certuri, află familia, el încercând să ascundă încă de la început noul său anturaj.

Într-adevăr, serialul m-a cam plictisit la început, dar spre final a devenit din ce în ce mai palpitant, având mai multe scene de acțiune si întorsături ale situațiilor foarte nasoale.

 

     

        # Game of Thrones

Cine nu a auzit de GoT? Exact. E serialul ăla ce le lasă cu gura căscată la finalul fiecărui episod. E pe departe, după părerea mea, cel mai bun serial care încă rulează. Chestii supranaturale, dragoni, umblătorii albi, toate te fac să te îndrăgostști de serial. Știu, cu toții așteptăm urmatorul sezon ..

 

 

 

          # Prison Break

Prison Break e serialul copilăriei mele. L-am privit de două ori, cap-coadă, si l-aș mai privii de 10 ori. Actorul principal înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în închisoare cu fratele său, condamnat la moarte pentru o crimă care nu a comis-o. Acesta încearcă un plan destul de elaborat pentru el si fratele său, mai exact și-a tatuat schițele închisorii pe tot corpul. In fine, ies din inchisoare dar între timp intervin tot felul de interese politice si financiare.

 

 

 

         

           # Sons of Anarchy

Nu sunt un mare fan al motocicletelor, dar serialul ăsta mi-a plăcut enorm. Are de toate: acțiune, dramă, povești de dragoste. O adevărată poveste de viață, zic asta deoarece acțiunea se întâmplă mai mult în jurul familiei.

E vorba despre o bandă de motocicliști care se ocupă în special cu traficul de armament. Toată treaba e ascunsă în spatele service-ului auto care aceștia îl dețin.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *